DESK Kanjers M2 en the afterparty in de kantine

28-10-2017 om 13:19 Kanjers M2, Wedstrijdverslagen

2017-10-28-kanjers-m2

DESK Kanjers M2 “kampioen”

Zaterdagochtend om 10:15u stond de ploeg van Tom Soyer te trappelen op veld B om hun eerste thuistoernooi te spelen. Zes stuiterballen mochten hun talenten laten zien tegen Zigo, sc ‘t Zand en tsv Gudok.

Een vol kunstgrasveld werd geprepareerd voor het thuistoernooi op de Eikendijk. Voor de spelers van DESK Kanjers M2 was dit de eerste keer dat ze samen als team speelden. Even voorstellen wie we over een aantal jaren wellicht in de hoofdmacht van DESK terug zullen gaan zien: Javayri, Siem, Mike, Julian, Jente en Dio.

De eerste wedstrijd tegen de leeftijdsgenootjes van Zigo. De spelertjes vliegen over het veld en proberen de tegenstander van het doel te houden. Als DESK scoort wordt er flink gefeest en wanen de voetballertjes van DESK zich gelijk al kampioen.

Leider Tom Soyer doet er nog een schepje bovenop voor de volgende wedstrijden: “Als jullie nog een doelpunt scoren winnen jullie het toernooi! “. Dat hebben de spelers gehoord en bij de volgende tegenstander weren de aspirant profvoetballertjes zich uitstekend.

Voor de tweede wedstrijd moest de ploeg het opnemen tegen sc ‘t Zand. DESK valt lekker aan.  In de wissel werkt Siem Soyer aan zijn fysieke gesteldheid. Naast bladeren en eikeltjes in het hoedje verzamelen, perst Siem er ook nog eens 10 buikspieroefening uit voordat hij weer in het veld komt.

Wedstrijd drie van het affiche is een wederom tegen een team van Zigo. Javayri bikkelt hard en gaat op zoek naar nog een treffer voor DESK. Ook Mike en Julian spelen een heerlijke wedstrijd. Waar de bal is is DESK Kanjers M2. Dio Cleijn houdt het veld breed en zoekt naar vrijstaande teamgenootjes.

De laatste wedstrijd gaat lekker gelijk op met kansen voor DESK en voor Gudok. Op het middenveld is het Julian die goed mee verdedigd als de ploeg van DESK de bal niet heeft. Het laatste fluitsignaal klinkt en de spelertjes wanen zich kampioen. De legendarische woorden: “Friet in de kantine” klinken en voor de Kanjers is deze voetbalochtend compleet.

De spelertjes keren voldaan huiswaarts en kijken terug op een geslaagd thuistoernooi. Dank iedereen voor de hulp bij en tijdens dit toernooi van onze Kanjers!

Over twee weken mogen de toppertjes weer en kunnen ze gaan trainen ter voorbereiding op het volgende toernooi.

Plezier: 10!

Bekijk de foto’s van onze profi’s op de DESK Facebookpagina.

Tags: ,