DESK Selectie (1 en 2) pakt 6 punten!

29-10-2017 om 22:12 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Senioren, Speciale aandacht, Wedstrijdverslagen

2017-10-29-desk1-2

DESK Selectie pakt de zespuntentaart!

Wat een fantastische zondagmiddag voor de DESK-selectie! Zowel 1 en 2 pakten de volle buit en doen daarom in de bovenste regionen mee. En dat met de eigen jeugd!

DESK2 speelde zondagmiddag op bezoek bij directe concurrent MOC’17 in Bergen op Zoom. Een belangrijke pot, want als DESK zou winnen, sloeg het een gat van vier punten. En dat gebeurde! Bij rust staat het nog 0-0, maar na de thee gaat het rap. Marino Domenie opent de score en tien minuten later is het Stijn Hamers die de 0-2 binnen tikte. Wéér tien minuten later is het Luukie Goenee die het netje vindt: 0-3. Dat is meteen de beslissing. Toch leunt DESK2 niet achterover en maakt het nóg een goal. Marino zet vanaf de stip de eindstand op het scorebord: 0-4.

Een overtuigende zege op de concurrent. Met drie punten in de tas reizen de mannen van het tweede naar Tilburg om daar DESK1 te zien voetballen tegen laagvlieger Were Di. En ook dat is een genot. Op een zwaar, niet gemaaid grasveld, begint DESK matig. De mollen kijken mee en zien Were Di al na 5 minuten scoren. DESK zoekt daarna naar de gelijkmaker en vindt die ook via Roy Dekkers in de 30e minuut. Beide teams gaan met een goaltje rusten en na de thee dringen de jonkies van trainer Harry Biemans meer aan. Dat werpt Ketsheuvelse vruchten af. Daan van Loon prikt in de 65e minuut de 1-2 tegen de touwen en zet DESK op een voorsprong.

Er lijkt vervolgens geen vuiltje meer aan de lucht en dat is ook zo. Mooier wordt de middag als captain Ronny de Bresser 7 minuten voor tijd de 1-3 maakt en de pot in Tilly dus beslist. Met een goed gevoel reist DESK1, net als de mannen van 2, terug naar de Kets om met heel de selectie een 6-puntenzondag te vieren. Een goeie zondag, want DESK1 doet met 11 punten en een vierde plek mee in de bovenste regionen.

Komende zondag komt koploper JEKA naar d’n Eikendijk. DESK2 doet ’t nog beter en gaat met 16 punten aan kop. HUP DESK!

Support your locals!

Tags: , , , , , , ,