Pupil van de week: Merel van Gerwen

30-10-2017 om 22:59 DESK 1, DESK Nieuws, JO11-1, Speciale aandacht

2017-11-05-merel-van-gerwen

Veel plezier Merel!

Komende zondag is het weer een topper voor DESK1 thuis op de Eikendijk en dus weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 5 november zal Merel van Gerwen uit DESK JO11-1 haar opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Merel is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – JEKA speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Merel aanstaande zondag is als volgt:

• Merel start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met haar teamgenoten van de JO11-1 mee lopen in de line-up
  • Merel zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met haar teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Merel.

Merel van Gerwen is tien jaar en speelt dit seizoen voor DESK JO11-1. Haar carrière bij DESK begon Merel in 2012 bij de Kanjers. Daarna speelde Merel voor DESK F7, DESK F2 en dit seizoen speelt Merel in de JO11-1 onder leiding van Susanne Landzaat en Joost van Laarhoven.

Het leukste vindt Merel de toernooien en wedstrijden op zaterdag. De favoriete voetbalclub van Merel naast DESK is FC Barcelona en haar idool is Lieke Martens.

De voorspelling van Merel voor de wedstrijd DESK – JEKA van komende zondag is 2-0.

Wij wensen Merel en haar team veel plezier aanstaande zondag bij de topper DESK – JEKA.

Tags: , , ,