Blauw-Wit ’81 3 – DESK 7 (1-6)

31-10-2017 om 23:10 DESK 7, Wedstrijdverslagen

2017-10-28-blauw-wit81-3-desk7

Kampioenskoorts bij DESK 7

Het was een mooie zondagochtend bij blauw wit de Moer. De laatste koeien werden het veld afgejagen, toen de bierbuiken arriveerden. Iedereen oogde fit. Maar schijn bedriegt. Een enkeling had de avond ervoor wel wat pilsjes genuttigd, wat ook te ruiken was.

Het spaarvarken van Bart werd weer gevuld met openstaande boetes, die de afgelopen weken weer waren verzameld. Met zanger Kafke en niemand minder dan Dr. Peacock op de achtergrond kleden iedereen zich om voor de wedstrijd. Er waren maar liefst 17 spelers op komen dagen! Helaas ontbrak de vlagger, want Sjors Brak was weer eens brak.

De wedstrijd begon fanatiek. Beiden partijen hadden er zin in, en de eerste duels werden uitgevochten. Maar in de 25ste minuut ging het mis doordat Gekke Gerrie zijn man liet lopen kwam die vrij, en schoot zo de 1-0 binnen.

Maar in de 29ste minuut kwam Omid die een goeie wedstrijd speelde van links. Gaf de bal voor en co captain Jappie vlamde de bal langs de keeper van Blauw wit. 1-1

Niet veel later was Omid zijn directe tegenstander voorbij en rende de 16 in. Eenmaal aangekomen werd hij neergemaaid door een andere speler van blauw wit. Terechte penalty zo vond ook de tegenstander, alleen de scheidsrechter dacht daar anders over. Na een schamelijke 30 seconden floot hij toch maar. De penalty werd opgeëist door naamgenoot Jasper Beerens. Die deze met een streep binnenschoot 1-2.

Na nog veel kansen in de eerste helft werd het rust, even een sigaret en wat thee en weer door naar de tweede helft. DESK had niet lang nodig in de 47ste minuut komt Joep poep voor de goal. Neemt hem aan en met een schot tussen de benen van de keeper. 1-3

Met Dextro Luuk in de gelederen veranderde het speelbeeld voorin. Na meerdere solo acties kwam dit ten goede voor DESK. Luuk legde een bal met zijn borst klaar voor Joep, die vervolgens de 1-4 binnen tikt.

Na een slalom van super dikke ruben, die even 4 man wegspeeld. Krijgt Luuk de goal die hij verdient! Na deze goal krijgt Luuk de publiekswissel. Na met applaus ontvangen bijna bij de bank te zijn krijgt Luuk bijna geel! De scheidsrechter vond dat Luuk niet snel genoeg was. Na aandringen van de tegenstander werd deze niet gegeven. 1-5

75ste minuut Omid krijgt een diepe bal neemt hem mee naar de buitenkant. Geeft de bal voor en daar staat Lemmy klaar om hem binnen te tikken. 1-6

Al met al een goede wedstrijd! Een pluim naar de keeper Ralph. Die wederom zijn goal niet schoonhield.
De fristi van deze week gaat naar Jelle. Jelle misten een aantal open kansen. En had het deze wedstrijd niet in zich.

#metoo #waarissjors #metdeboetepotnaarspanje #kampioenen #plattewagen #kampioenskoorts #5deklasseinzicht #franstheprophet #drpeacock #zangerkafke

Tags: