DESK O23 – sv Reeshof O23 (6-0)

31-10-2017 om 23:30 O23, Wedstrijdverslagen

2017-10-31-desk-o23-sv-reeshof-o23

DESK O23 scoort er flink op los

Vanavond om 20:00u stond de aftrap voor DESK Onder 23 op het programma. De spelers van DESK, onder leiding van Niels Jansen en Harry Biemans namen het op tegen sv Reeshof O23.

De volgende spelers mochten aantreden en hun speelminuten maken:

Sander Dijst, Tom v/d Linden, Bas van Boxtel, Rens van Heijst, Timo van Kuijk, Thomas Laros, Aron van Seeters, Rob van Loon, Lorenzo van Boxtel, Mitchell Bastianen, Django Hooymayers, Kay Kemmeren, Rens v/d Linden, Sven Stokkermans, Rinse de Bont, Stijn Hamers en Hans Vlak.

DESK speelde een frisse wedstrijd met goed verzorgd positiespel en in een goed verdedigende organisatie. In de eerste helft joegen Django Hooymayers en Lorenzo van Boxtel de bal voor DESK tegen de touwen.

In de tweede helft deed DESK er nog een schepje bovenop en waren het Mitchell Bastianen (2x), Stijn Hamers en Kay Kemmeren voor DESK O23 doeltreffend.

Helaas moest Tom v/d Linden geblesseerd van het veld. Hopelijk valt de blessure voor Tom mee.

Een uitstekende wedstrijd voor DESK in de voorbereiding op het komende weekend waarin weer veel op het spel staat.

De spelers van DESK O23 zijn komend weekend actief tijdens:

• DESK 1 – JEKA 1
  • DESK 2 – Terheijden 2