Taxandria JO10-3 – DESK JO10-2 (3-3)

31-10-2017 om 22:32 JO10-2, Wedstrijdverslagen

2017-10-28-taxandria-deskjo10-2

Oefenwedstrijd: Wijze les voor DESK JO10-2

Afgelopen zaterdag 28 oktober mochten we in Oisterwijk aantreden voor een vriendschappelijke oefenpot tegen de lokale jeugd. Een nuttige voorbereiding om zaterdag a.s. de competitie te hervatten na 3 weken “rust” tegen SSC. De eerste helft speelde het team keurig volgens plan het eigen systeem. Waardoor mede door verzorgt voetbal een ruststand van 0-3 was bereikt.

DESK verzuimd de pot definitief in het voordeel te beslissen door veel kansen nodig te hebben om tot scoren te komen. De tweede helft ging het team experimenteren en had de vrije hand…. De keeper ver voor zijn goal, een verdediger minder…..allemaal wilde de DESK-spelers een goaltje meepikken. Het gevolg, de tegenstander komt terug in de wedstrijd en komt terug tot 3-3.

Het nuttige aan de pot is het verschil tussen de eerste, en tweede helft met bijbehorende resultaat, duidelijk toe te wijzen was aan de speelwijze. Hopelijk neemt de ploeg deze ervaring als wijze les mee in het vervolg van de verdere competitie….

Bekijk de foto’s op de Facebookpagina van DESK

Tags: ,