Vooruitblik: DESK – JEKA

02-11-2017 om 00:26 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-11-05-desk-jeka

Super Sunday op de Eikendijk

Aanstaande zondag is het alweer een topper op de Eikendijk. DESK ontvangt koploper JEKA. De enige tegenstander die nog ongeslagen is in de 3e Klasse. JEKA speelde slechts twee keer gelijk. Tegen Were Di en tegen Oosterhout speelde de komende opponent van DESK gelijk.

Dat de selectie van DESK aan een goede reeks bezig is werd afgelopen weekend weer duidelijk. De zespuntentaart kon aangesneden worden nadat DESK 2 de koppositie ingenomen had in de 1e Klasse en DESK 1 met drie punten in de tas terug kwam na de wedstrijd tegen Were Di.

Afgelopen dinsdag speelde ook DESK O23 een duel tegen sv Reeshof O23, waarbij het doel van sv Reeshof maar liefst 6x gevonden werd.

DESK 2 speelt komende zondag de thuiswedstrijd om 11:30u tegen Terheijden 2 op de Eikendijk. DESK 1 speelt daarna om 14:30u tegen de koploper JEKA al zal proberen de ongeslagen status van de ploeg uit Bavel te doen breken. We gaan het zien aanstaande zondag 5 november op Sportpark Eikendijk.

Het programma van de 3e Klasse B:

vv Baardwijk vv Bavel
vv DESK JEKA