DESK JO13-1 – Avanti ’31 JO13-1 (1-1)

04-11-2017 om 18:58 JO13-1, Wedstrijdverslagen

2017-11-4-desk-jo13-1-avanti31

DESK JO13-1 pakt een punt

De spelers van DESK hielden na de reguliere speeltijd tegen 3e divisionist Avanti’31 een puntje over na het 1-1 gelijkspel. Het is voor de ploeg het vierde punt na 6 wedstrijden.

Na een reeks tegen hooggeplaatste tegenstanders een wedstrijd tegen een middenmoter. Vooraf was duidelijk dat we vandaag vol voor de overwinning gingen. Helaas was Stijn geblesseerd en was Robin de hele week ziek geweest. Vanuit de O12 kwam Derck ons versterken, hij viel in de 2e helft heel goed in.
De 1e helft ging aardig gelijk op. Desk speelde slordig en daardoor werd er veel balverlies geleden op het middenveld en voorin. De verdedigende omschakeling was goed en achterin stond het als een huis. In de voorbereiding waren er wat videobeelden getoond aan het team waarbij het vooral om de afstanden in de verdediging ging. Dat werd zeer goed uitgevoerd en mede daardoor kwamen we niet in gevaar.
In de rust was het duidelijk dat we als team niet tevreden waren met hoe het ging. Op sommige bepalende posities in het veld moesten we het verschil gaan maken. We kwamen beter in ons spel al bleef het wat rommelig. Uit een schitterende aanval werd Robin voor de keeper gezet, hij scoorde met een prachtige stift, op dat moment een terechte 1-0. Desk was sterker een kreeg snel een kans met 1 tegen 1 op de keeper, de keeper won. Snel daarna viel dan wel de bevrijdende 2-0…dachten we. Iedereen was verbaasd dat deze treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.
Avanti ging haar naam eer aan doen en met alles wat ze hadden gingen ze voorwaarts. Daarbij werd ook het fysieke niet geschuwd. Datzelfde gold ook voor Desk die een aantal keren ook fel, hard en (meestal) fair de duels aangingen. Romy werd meerdere malen keihard aangepakt door de rechtsvoor uit Schijndel. Dezelfde rechtsvoor zorgde wel steeds vaker voor gevaar. De ontlading was groot toen Avanti de gelijkmaker maakte.
Aventi kreeg hierna nog een paar kansen maar een onverdiende tweede treffer viel gelukkig niet. Met een dubbel gevoel hielden we één punt over aan deze wedstrijd. Hard gewerkt mannen. Volgende week komt de nr2 TOP OSS op bezoek. Een kijken of de matadors van de O13 de Os(senaren) kunnen bedwingen.

Bekijk hier het fotoverslag van Lisette v/d Herik op de Facebookpagina van DESK.

Tags: