Wedstrijdsponsor DESK – JEKA

04-11-2017 om 17:48 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Sponsoring, Sponsors

2017-11-4-wedstrijdsponsor-desk-jeka

Trimbach Dozen

Aanstaande zondag is de wedstrijdsponsor Trimbach Dozen uit Waalwijk.

Trimbach Dozen is voortgekomen uit een echte verpakkingsfamilie. Rond 1910 is de eerste Trimbach begonnen met een kartonnage fabriek. Jacques Trimbach heeft samen met zijn vrouw zijn handel in verpakkingen opgebouwd tot wat het nu is: een gemoedelijk, een gedegen bedrijf met volop mogelijkheden.

Sinds 2009 heeft Jacques Trimbach het bedrijf overgedragen aan zijn dochter Brigitte en haar echtgenoot Carlos van Wanrooij. Trimbach Dozen staat garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

U kunt werkelijk voor al uw verpakkingsmateriaal terecht bij www.trimbachdozen.nl of kom gerust eens langs op onze locatie aan de Overikweg 3 in Waalwijk.

Wij danken Trimbach Dozen voor het sponsoren van de wedstrijd DESK – JEKA!

Tags: , , ,