DESK Kanjers M3 op toernooi

2017-11-04-desk-kanjers-m3

Kanjers M3 on tour!

Datum: zaterdag 4 november

Vroeg in de ochtend werd er verzameld bij de Boerenbond, tja, de Boerenbond in Kaatsheuvel of Waalwijk…?! Het was dus in Kaatsheuvel.

Het mooie herfstweer was onze kanjers gegund, op het kunstgras bij TSV Gudok werd er in het zonnetje gespeeld tegen ‘t Zand, Jong Brabant, VOAB en Gudok.

Met de vaste kern Damian, Luke, Milan en Milo, Tycho was helaas ziek, speelde Mees zijn eerste mini toernooi en was het team aangevuld met Floris.

De eerste wedstrijd begon wat slapjes. Onze kanjers waren nog niet helemaal wakker, maar werden door de tegenstander wakker geschud.
Het was natuurlijk ook een beetje wennen met 2 nieuwe spelers in de gelederen. Naar mate de wedstrijdjes duurde werd er steeds beter gevoetbald en wisten onze toppers elkaar ook met overspelen te vinden.
Mees en Milan vormden de aanval, Messi en Suarez zijn er niets bij. Luke, Milo en Damian lieten op het middenveld zien de opvolgers van Iniesta, Moderic en Pogba te kunnen worden. Achterin stond Floris, onze Pique, zijn mannetje.
Er werd met veel enthousiasme en plezier gevoetbald. Super gedaan, Damian, Luke, Mees, Milan, Milo en Floris.

Tags: