Hoofdtrainer DESK stopt na dit seizoen!

07-11-2017 om 21:39 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-11-07-harry-biemans-stopt

Harry Biemans stopt na 3 seizoenen DESK

Vanavond ontving de redactie van DESK een telefoontje van hoofdtrainer Harry Biemans. Het bericht wat wij ontvingen was helaas het aangekondigde vertrek van Harry als hoofdtrainer van DESK na dit seizoen.

Nadat de gehele selectie en de staf van DESK geïnformeerd was kon het nieuws bekend gemaakt worden. Harry Biemans begon in het seizoen 2015-2016 aan zijn functie in de Tweede Klasse. Vorig jaar in de nacompetitie sneuvelde DESK en degradeerde hij met zijn ploeg naar de Derde Klasse. Dit seizoen met een jonge selectie en gretige jeugdspelers draait hij in de top mee van de competitie.

Na drie seizoen stopt Harry Biemans als hoofdtrainer bij DESK. Ondanks dat hij het geweldig naar zijn zin heeft, kost zijn werk en het trainerschap hem enorm veel tijd. Harry wil na dit seizoen even een sabbatical. Ondanks zijn gedrevenheid en passie voor het voetbal kiest hij na dit seizoen even voor de rust.

Wij respecteren zijn keuze en blijven hem en zijn ploeg de rest van dit seizoen steunen! Harry is én blijft een gedreven trainer en wij wensen hem na dit seizoen een welverdiende sabbatical, veel succes en geluk in de toekomst in Tilburg.

Harry, bedankt!

Tags: , , ,