Vooruitblik: Taxandria – DESK

10-11-2017 om 19:44 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-11-12-taxandria-desk

DESK op jacht naar volgende ronde

Komende zondag staat de DESK selectie op Sportpark De Gemullehoeken in Oisterwijk op het veld. De groepsfases werden door beide ploegen als winnaar afgesloten en dat betekende de volgende ronde in het KNVB-bekertoernooi.

DESK kent met de jonge selectie een uitstekende seizoensstart, zowel in de competitie waar het mee draait in de top en in het KNVB bekertoernooi. De ploeg van hoofdtrainer Harry Biemans won in de groepsfase van PSV Amateurs (1-0) en van Haarsteeg (5-0). Daarnaast pakte DESK een punt tegen de Genderen Drongelen Combinatie (GDC).

Taxandria kende een prima resultaat in de bekerpoule. De ploeg uit Oisterwijk won de drie groepswedstrijden tegen Hapert (5-1), Brabantia 2 (6-3) en tegenstander GSBW (1-0) uit de Derde Klasse waar DESK ook in speelt.

Gezien de laatste wedstrijden van beide teams is DESK op papier favoriet. DESK speelde gelijk tegen de koploper en Taxandria ging ten onder uit in Nieuwkuijk met 7-1.

Zondag telt papier niet, maar zal DESK zich moeten bewijzen op het veld om de volgende bekerronde te halen. Alles is mogelijk en van overschatting is dan ook absoluut geen sprake. Iedere tegenstander kan verrassen dus DESK zal scherp spelen en de kansen die de ploeg krijgt moeten benutten om de volgende ronde te halen.

We gaan het aanstaande zondag meemaken in Oisterwijk. De aftrap is om 14:30u zondagmiddag op Sportpark Gemullenhoeken in Oisterwijk. Steun DESK en reis mee af met onze jongens naar Taxandria.

Support your locals!

Tags: ,