Communicatie gaat vlammen! Deel het met DESK!

11-11-2017 om 13:35 Communicatie, Dames, DESK Nieuws, Junioren, Keepers, Meiden, Pupillen, Senioren, Speciale aandacht, Team gerelateerd, Team Rosé, Veteranen, vrijwilligers, Welpen

2017-11-11-communicatie

Eén betrokken communicatieplatform!

Nadat in mei aan het eind van dit seizoen de commissie Communicatie uitgebreid is naar 7 leden zijn de plannen om gas te geven op alle fronten op papier gezet. De nieuwe voorzitter in de persoon van Thijs Dingemans gaat het werk én de visie van Dieter Cleijn doortrekken met alle communicatieleden: 1 DESK!

Eén platform én het podium voor iedereen die DESK en het geel-blauwe bloed in de aderen heeft stromen!

Alle leden van de commissie Communicatie zijn zelf ook actief op of langs de velden en willen graag iedereen bij deze successen betrekken. Spelers, ouders, trainers, leiders én vrijwilligers oproepen om hun passie voor het voetbal, het plezier van hun kind, het succes van hun team maar ook iedereen inzicht te geven wat een rol als vrijwilliger bij een vereniging zoals DESK betekent.

Spelers, ouders, trainers, vrijwilligers DEEL!

Bijna iedereen heeft een smartphone en heeft de mogelijkheid om foto’s te maken met een mobiel. Het is een kleine moeite om een teamfoto te maken, een foto van een vrijwilliger, een actiefoto te schieten of de redactie van DESK te tippen met een nieuwtje, een kort verslag of een ander bericht.

De gegroeide commissie Communicatie wil DESK laten groeien als platform en dat kan alléén door de betrokkenheid van iedereen. Het kost geen moeite om die foto te schieten of een kort berichtje te schrijven en het geeft jouw kind, jouw spelers, jouw team of jouw clubheld het podium die hij, zij, hen verdient/verdienen!

Het e-mailadres voor het aanleveren van foto’s, verslagen of andere publicaties is gewijzigd in [email protected]. Dus als je voorheen mailde naar [email protected] dan kan het zijn dat het langer duurt voordat het gepubliceerd wordt. Alles wat gecommuniceerd mag worden op onze DESK communicatiekanalen (website, Facebook, Twitter, Instagram, Duinkoerier) kan gestuurd worden naar [email protected]. Voor alle overige zaken kun je [email protected] mailen met vragen aan de voorzitter Communicatie Thijs Dingemans.

Let op: wil je graag een keer in de Duinkoerier, lever het dan uiterlijk zondagmiddag aan!
Alles wat uiterlijk zondagmiddag op de redactie is zou gepubliceerd kunnen worden in de Duinkoerier voor die week. We kunnen niet beloven dat alles zonder meer gepubliceerd wordt. De redactie van de Duinkoerier bepaalt uiteindelijk of een artikel wel/niet gedrukt wordt.

Dus gun jouw kind, speler, team, vrijwilliger het verdiende podium en deel het met DESK!

Mocht je heel veel foto’s willen sturen, dan kan dat via www.wetransfer.com naar het e-mailadres [email protected]

Deel het met DESK!

Stuur jouw bijdrage in via [email protected]

Tags: , , , , , , , , ,