DESK MO11-1 – WSC MO11-2 (8-4)

11-11-2017 om 14:14 MO11-1, Wedstrijdverslagen

2017-11-11-desk-mo11-wsc-mo11-2

Meiden twee helft op stoom!

Vandaag stond de derby tegen WSC MO11-2 op het wedstrijdaffiche van trainers De Jong en Hesselberth. De meiden van DESK MO11-1 mochten onder leiding van Frans Derks, beter bekend als Wim Sins, aftrappen tegen de Oranje-Zwarten uit Waalwijk.

Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht tot aan de rust. Met een 1-1 ruststand gaan beide ploegen aan de thee. In de tweede helft komt WSC op voorsprong en schakelt DESK een tandje er bij. De motor gaat draaien en DESK komt op stoom. De gelijkmaker valt en de meiden van DESK drukken door. Het zijn Maartje en Flo Hakkert die het net van WSC veelvuldig doen bollen.

Keepster Kenza Netten staat haar “mannetje” en houdt de aanvallen van WSC goed tegen. Floortje, Lisa en Flo Cleijn verdedigen uitstekend en zorgen er voor dat WSC in de tweede helft niet meer langs zij komt. Het middenveld en de aanval van DESK voert de druk lekker op. Maartje, Bente, Flo Hakkert, Stella en Jiry zorgen voor veel aanvallende impulsen van de geel-blauwen.

Het feest is compleet als Stella haar doelpunt mee pikt en de meiden houden de drie punten op de Eikendijk. Scheidsrechter Sins fluit af met een 8-4 overwinning en de meiden mogen met penalties gaan afsluiten.

Op naar de volgende wedstrijd het volgende weekend voor de derby tegen Uno Animo!

Bekijk hier het fotoverslag van de wedstrijd op de DESK Facebook pagina.

Gefeliciteerd meiden!

Tags: