DESK JO13-1 – sv TOP (2-5)

14-11-2017 om 21:11 JO13-1, Wedstrijdverslagen

2017-11-11-desk-jo13-1-sv-top

Een slecht begin is het halve werk

Goed getraind en prima voorbereiding op de wedstrijd. De staf meende zelfs een goede concentratie waar te nemen voor de wedstrijd, al waren daarover de meningen verdeeld. Wij zouden de nummer 2 uit Oss eens laten zien wat we kunnen.
0-2, vijf minuten na de aftrap. Twee foutjes werden genadeloos afgestraft door het scherpe Oss. Toen in minuut 8 een speler van TOP vanaf 20 meter de bal strak in het kruis joeg, werden de vooruitzichten wel heel somber. MAAR, de O13-1 is een team dat zich kan terug knokken in een wedstrijd. Desk begon te voetballen en dat kunnen we zeker zo goed als Oss en langzaam maar zeker draaide het spelbeeld. Voor de rust werd de 1-3 gemaakt, maar helaas lukte het net niet om de 2-3 te maken.
Dut lukte wel snel na rust. Vanuit kansloze positie waren we terug in de wedstrijd. De jongens (en onze dame weet dat ze daar ook bij hoort) gaven alles om de gelijkmaker te maken. Met veel inzet maar vooral met prima combinatiespel, deden ze er alles aan. Helaas, Oss bleef scherp en met een counter werd het 2-4. Zelfs na deze mokerslag bleef het team overeind door te blijven werken.
Om beter te worden, moet je risico’s nemen en daardoor fouten maken. Soms worden fouten meteen afgestraft, zoals vandaag. Balen, rot, ziek, maar op naar de volgende kans!
Volgende week gaan we naar RKSV Schijndel/De Wit, een goede kans op 3 punten. Dat zal Schijndel zeker ook denken…., mar da witte we!

Tags: , , ,