vv DESK Worstenbroodactie 2017

14-11-2017 om 22:18 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-11-14-worstenbroodactie
Steun vv DESK en bestel!!!

Opbrengst 100% direct naar de clubdoelen van DESK

Voor de worstenbroodjesactie van dit jaar zijn we in zee gegaan met onze lokale bakkers Bierman en Piekfijn. Zij gaan voor al het heerlijke ambachtelijke worstenbrood zorgen dit jaar. Ook dit jaar weer gaat de opbrengst van de actie voor 100% gebruikt worden voor de aanschaf van de wensenlijst van vv DESK.

1. doelenExtra aluminium jeugddoelen

Verplaatsbare aluminium jeugddoelen.

2. verlichtingScorebord

Het scorebord is na vele jaren trouwe dienst te hebben gedaan aan vernieuwing toe zodat iedereen weer exact de speeltijd en scoreverloop kan volgen.

3. verlichtingVideoanalyse apparatuur

Videoanalyse kan een belangrijk onderdeel binnen de gehele voetbalopleiding worden om het leerproces van spelers te ondersteunen, want beelden zeggen meer dan woorden.

4. verlichtingTerrasmeubilair

Na de kantine zouden we ook graag ons terras een metamorfose willen laten ondergaan, dat kan met deze terrasmeubelen.

Wij zouden het geweldig vinden als alle actieve spelers en leiders een doelstelling van 5 verkochte zakjes zouden willen behalen!!! Dan kunnen we heel wat wensen uit laten komen. Echter alles valt of staat met de inzet van onze leden.

TIP!!!!! De worstenbroodjes zijn vers dus kunnen op de dag van uitlevering zo de vriezer in!!!!!!!

Ieder actief lid van vv DESK gaat zakjes worstenbrood verkopen aan familie, vrienden, kennissen enz. De zakjes worstenbrood omvatten 10 verse worstenbroodjes. De worstenbroodjes zullen geleverd worden door onze lokale bakkers Piekfijn en Bierman.

Prijs per zak à 10 stuks worstenbrood zal € 13,50 gaan bedragen.

De Voorverkoop-inschrijfformulieren zullen aan alle teamleiders uitgedeeld worden. Op dit formulier is precies te zien hoeveel zakjes een speler verkocht heeft.

De verkoopactie zal starten op zaterdag 18 november 2017 en lopen tot zaterdag 2 december 2017. De organisatie zal er zorg voor dragen dat ruim voor deze startdatum alle benodigde formulieren uitgedeeld zijn aan alle leiders van alle DESK-teams. Deze leiders zullen er vervolgens voor zorgen dat alle formulieren tijdig uitgedeeld zijn aan alle spelers van hun teams.

Na het starten van de voorverkoopactie kunnen de spelers op pad gaan om zoveel mogelijk zakjes worstenbrood te verkopen aan iedereen die men maar kan bedenken. Vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en vriendinen, kennissen, buren, zakenrelaties, collega’s enz. Ze kunnen bij een aankoop de naam van de koper, aantal zakjes en het totaalbedrag van deze verkoop op het inschrijfformulier invullen.

BELANGRIJK!!!! De verkochte zakjes dienen bij inschrijving direct en contant te worden afgerekend!!

De betreffende verkoper zal er zelf zorg voor moeten dragen dat hij/zij aan het einde van de actie het inschrijfformulier plus al het verdiende geld inlevert bij zijn of haar leider. Alle leiders houden de inschrijfformulieren bij zich en de bijbehorende teamtotaallijst wordt samen met het geld ingeleverd op zaterdag 2 december 2017 tussen 9.00 uur en 14.00 uur in de DESK kantine.

Op maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 december 2017 tussen 18:00 uur en 20:00 uur kunnen de bestelde worstenbroodjes door de leiders bij DESK in de kantine worden afgehaald. Welke teams op welke dag wordt nog gecommuniceerd met de leiders. De leiders kunnen op die dag de verkochte worstenbroodjes inclusief de teamtotaallijst ophalen voor de kantine en er daarna voor zorgen dat het goede aantal zakjes en de inschrijfformulieren bij de betreffende spelers terecht komen, die de zakjes daarna af
kunnen leveren bij de kopers.

Na het sluiten van de actie en het afleveren van de worstenbroodjes zal de balans opgemaakt worden. Afhankelijk van de opbrengst zal vv DESK overgaan tot het aanschaffen van de diverse wensen. Jullie zullen ter zijner tijd natuurlijk op de hoogte worden gehouden via de website.

In het kort:

• Vanaf 18 nov. ontvangen alle trainers/leiders verkoopformulieren
  • Van 18 nov. t/m 1 dec. kunnen alle leden worstenbroodjes verkopen aan familie, vrienden, buren.
  • Op je verkoopformulier zet je:
    Mevr. Jansen, marktstraat .. : 1 zakje worstenbrood
    Mevrouw betaalt meteen €13,50
  • Op de training-/wedstrijddag lever je het verkoopformulier in bij je trainer én ook het geld.
  • Vanaf 2 dec. gaan de bakkers aan de slag met alle bestellingen.
  • In de week van 11 december bezorgen we het worstenbrood.

Prijzen voor de verkopers

Voor SENIOREN en DAMES zijn er prijzen te verdienen voor de 2 bestverkopende teams.

1ste prijs – 50 consumptiebonnen 2de prijs – 25 consumptiebonnen

Voor alle JEUGDSPELERS zijn er ook leuke prijzen te verdienen.

De beste vijf individuele verkopers verdienen respectievelijk:

1. € 80,-
  2. € 60,-