Were Di 6 – DESK 7 (0-2)

14-11-2017 om 21:21 DESK 7, Wedstrijdverslagen

2017-11-12-were-di-6-desk7

Bekaand Herbstmeister!

Daar staan we dan. 5 potten gespeeld en afgelopen wedstrijd met 5-3 verloren. Afwezige basisspelers, maar aangevuld met gastspelers: Het mocht niet baten..

De 2e plek was in zicht maar de basten faalde.

Er is weer hard getraind en gedronken de laatste dagen dus het team was klaar voor de revanche. De 6e pot was gelijk een mooie: Uit naar de koploper! Rowie en z’n vlam nog in verwachting dus hij sloot aan bij de leiding vandaag, want er bleek een Span nog op zn nest te liggen. Gerrit had zich op tijd afgemeld maar zijn genodigden hadden het zwaar vanochtend. Sjors de vlagger was te laat en trouwe supporter Jells dn Brits sliep uit.

Trouwens even tussendoor: een kijktip! Dadelijk ff het filmpje kijken dat SOT heeft gemaakt voor 11-11, gruwelijk! Spoileralert: Pater Piemelot wordt vertolkt door onze eigen enige echte wereldster duiker carnavalist spits monteur sloopkogel Ronald T.
Terug naar zondagochtend 10:00 uur.

We beginnen aan de wedstrijd tegen een team gasten met een gemiddelde leeftijd van 35. Ervaren kruikenzeikers waren het. Azijnzeikers was misschien beter gezegd. Alle ballen waren hands corner of een strafschop als je ze hoorde. De grootste mauwerd werd vandaag goed gedekt door Martin. Weinig houterige Martin vandaag, zeker 20 duels gewonnen en 450 corners weggekopt.

We hadden snel door, ze kunnen wel iets, maar wij krijgen heus nog wel een kansje. Ralph hield ons met mooie reddingen in de wedstrijd. En zo konden we met 0-0 aan de lauwe thee. Die thee was zo lauw dat je hem kon drinken via je oogballen zonder pijn. Zo lauw, dat ze waarschijnlijk al voor augustus ingeschonken waren.

De 2e helft bood ruimte voor sjorsenaise en Luke M. Theeuw had ook nog ff in het veld gestaan maar die leek wel een 20cm gegroeid, zo’n grote blaar waar hij mee rondliep. Dus met Lemmy, ons counterkanon, er weer bij gingen we op pad. Diepe bal op LEM en wint het duel net niet, verdediger schiet hem tegen Joep aan en lanceert hem zo richting de goal met de bal aan de voet. Het publiek kon het al raden, die lul gaat weer stiften.. De keeper zat er dit keer wel aan, maar kon niet voorkomen dat de bal er alsnog inrolde, dus na 4 stiftpogingen de afgelopen tijd: eindelijk een geslaagde.. 0-1

Dus desk op voorsprong terwijl Luke M. Net een gele prent uitgedeeld kreeg. De tegenstander verbouwereerd en wij met 10 man voor de goal liggen. Chelsea onder Mourinho was er niks bij. Ralph loeit de bal weer een keer naar de andere kant van het veld waar Lemmy, Omid en Joep de tegenstander staan op te jagen. Omid dribbelt kapt draait zwaait sjanst flirt draaft kabbelt en denkt dan aan een passje. Koos had al een bewezen dat hij wel kan schieten met zn linker en bewees dat opnieuw. Vlammend schot in de lange hoek vanaf 25 meter. Doei! Al were di! riepen ze vanaf de lijn. Frans en Rowie juichte als trotse vaders en heel het team dook op Koos: Lekker gewerkt pik! 0-2

De wit-zwarten uit Tilburg namen nog ff 38 corners en toen vond de scheids het wel voldoende.

Sjors bedankt weer vandaag! Mallorca is in zicht! Het kampioenschap wellicht ook, maar als we kampioen worden stopt Jacques.. Dus waarschijnlijk verbraaien we het ergens onderweg per ongeluk expres.

Bekaand herfstmeister! Hard gewerkt mannen, trots op jullie.

#metoo

Harm-jan van Dinteren is vermist?

Weet iemand waar hij is? Man-of-the-match!

Tags: