DESK JO19-1 blijft ongeslagen koploper!

19-11-2017 om 22:43 JO19-1, Wedstrijdverslagen

2017-11-18-desk-jo19-1

DESK JO19-1 blijft ongeslagen

Op zaterdagmiddag 18 november traden de mannen van DESK JO19-1 aan tegen Were di.

DESK begint wat slordig maar krijgt wel een aantal grote kansen. Meteen wordt duidelijk dat onze mannen de bovenliggende partij zijn maar dat wordt nog niet uitgedrukt in de score. O.a Ghino, Sven en Kai missen een paar grote kansen. Were di heeft weinig in te brengen en hoopt op een counter. Maar de verdediging van DESK  staat goed en kan de lange ballen allemaal eruit halen. DESK  blijft aandringen maar scoort niet. De mannen gaan met een 0-0 de rust in. In de 2e helft drukt desk door en komen er opnieuw kansen.

Na vele kansen valt de 1-0 dan EIN DE LIJK!! Sven maakt een voorzet van Kai af rond de 11 meter. De druk valt nu van de jongens af en er wordt rustiger gevoetbald. Dan volgt de 2-0. Een voorzet van Rens die ver bij de 2e paal valt en Sven geeft de bal weer laag terug voor en Django maakt het af met een hakje. De marge staat nu op 2 en de winst lijkt binnen. Maar dan komt Were di er na balverlies van DESK snel in de counter uit en brengt de spanning terug in de wedstrijd.

De 1e echte goede kans en het is meteen raak. Maar even later brengt Kai de stand op 3-1 na een prachtige voorzet van Gabor. Een overwinning waar er met vlagen echt goed werd gevoetbald maar soms ook slordigheden werden gemaakt.

DESK JO19-1 staat na deze overwinning nog steeds ongeslagen bovenaan met 16 punten uit 6 wedstrijden.

Ga zo door mannen!!

Tags: ,