Jong Brabant JO17-5 – DESK JO17-4 (2-5)

19-11-2017 om 22:47 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-11-18-jong-brabant-desk-jo17-4

De JO17-4 mocht op zaterdag 18 november weer de wei in. Dit keer voor een uitwedstrijd tegen Jong Brabant.

In de eerste helft waren wij sterker. We zetten goed druk op de verdediging en tikten de bal goed rond. Dit leidde ook tot wat kansen. Mattie en Stijn konden het doel niet vinden. We kwamen toch op voorsprong. De verdediging van Jong Brabant wist de bal niet weg te werken en via Stijn kwam de bal bij Thijs die van afstand raak schoot. Niet snel hierna volgde de 0-2. Jochem gaf een vrije trap vanaf eigen helft diep op Stijn, die raak schoot. Jong Brabant ging wat meer aandringen en scoorde ook. Dit doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Het werd 0-3 via Stijn. De ruststand werd 1-3 na een bal die vanaf de zijkant in de verre hoek werd geschoten door Jong Brabant.

Wij begonnen sterk aan de tweede helft. Mattie had pech dat de bal op de lat kwam maar even later maakte Stijn zijn hattrick compleet en kwamen wij op een 1-4 voorsprong. Na dit doelpunt zakten wij wat meer in. De tegenstander kreeg een goede kans maar ik lag twee keer achter elkaar goed in de weg waarna ik de bal op kon pakken. Wij wisten de voorsprong weer te vergroten. Kyan maakte een actie langs de zijlijn en haalde de achterlijn, hij gaf de bal voor en Thijs kon de bal bij de tweede paal binnentikken. De eindstand werd 2-5. Er werd een voorzet gegeven van de zijkant, ik probeerde de voorzet te pakken maar liet de bal los. De aanvaller stond op de juiste plek en schoot raak.

Weer drie punten voor de JO17-4 waar we zeer tevreden over zijn. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Haarsteeg op het programma.

Sam Haarbosch

Tags: