DESK Kanjers M2 op toernooi bij FC Tilburg

25-11-2017 om 13:42 Kanjers M2, Wedstrijdverslagen

2017-11-25-toernooi-desk-kanjers-m2

Veel voetbal en veel plezier!

De Kanjers van DESK M2 mochten zaterdagochtend met interim coach Junior op toernooi naar FC Tilburg. Siem was dit toernooi afwezig en Julian is helaas even gestopt met voetballen. De versterking voor DESK kwam uit de Kanjers M4. Luka en Maurits werden ingevlogen en reisden mee af naar het toernooi in Tilburg.

De opstelling van vandaag:  Javayri, Mike, Jente, Dio, Luka en Maurits.

Op veld 3 werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen de Kanjers van Gudok. Het fluitsignaal klinkt en de spelers stormen op de bal in het midden van het veld af. DESK nog niet helemaal wakker ziet Gudok al snel afstand nemen. De ploeg van Junior blijft het toch proberen. Met Javayri, Mike, Luka en Maurits hangend achterin en Jente en Dio in de voorhoede probeert DESK er bij vlagen uit te komen.

De tweede wedstrijd die volgt is weer tegen Gudok, maar dan het eerste van de ploeg uit de Reeshof. De spelertjes van DESK zijn al iets warmer dan in de eerste wedstrijd. Kansen voor DESK van Jente en Dio worden gecreëerd door het harde werken van Maurits en Mike. De verdediging met Javayri en Luka staat deze wedstrijd ook beter en weet de tegenstander het verdomd moeilijk te maken om te scoren.

Wedstrijd nummer drie zijn de boys gretig en vallen lustig aan. DESK komt op voorsprong na een heerlijke tikkie-takka combinatie tussen Javayri, Maurits en Mike die vervolgens Dio bereiken. De Cleijne krullenbol haalt verwoestend uit met links en brengt DESK op een verdiende voorsprong. DESK zakt daarna in en ziet dat ‘t Zand enorm veel kansen krijgt, maar de bal wil er maar niet in door het geweldige verdedigen van Luka, Javayri en Mike. Toch komt ‘t Zand net voor het einde van de wedstrijd gelijk en brengt daarmee ook de eindstand van de wedstrijd op het scorebord.

De laatste wedstrijd op veld 2 mocht DESK spelen tegen Zigo. Veel passie en strijd wordt er geleverd door de mannen van DESK en tevreden wordt er afgefloten voor het einde van het toernooi. De spelertjes groeien met de week en voetballen er lekker op los.

Plezier: 10

Volgende Sinterklaas op de Eikendijk en daarna een weekendje vrij.

Bekijk de foto’s van het toernooi op de Facebook-pagina van DESK.