DESK 2 – RKsv RCD 2 (6-0)

26-11-2017 om 23:40 DESK 2, DESK Nieuws, Senioren, Wedstrijdverslagen

2017-11-26-desk2-rksv-rcd2

Zespuntentaart: DESK 2 aan kop!

Net als wel vaker dit seizoen, was ook het deze zondag een zespuntentaart! Ook DESK 2 pakte de volle buit. Sterker nog: het team van trainers Niels Jansen en Peter van Wezenbeek won met de dubbele cijfers: 6-0.

Bij rust lagen er al drie doelpunten in. De eerste werd gemaakt door onze Luuk Goenee, die een paar weken terug DESK1 aan een 3-2 zege op RWB hielp en die ploeg daarmee in een negatieve spiraal duwde. Zondagochtend kopte hij de eerste bal meteen tegen de touwen. Daarna waren het Aron van Seeters, Junior (2x), Stijn Hamers en Rob van Loon die de ruime 6-0 overwinning op het scorebord zetten.

Voor Junior een mooie dag: hij lag er zo’n drie maanden uit met een blessure en ziekte en keerde heerlijk terug met twee goals, waarvan z’n tweede weergaloos was. Hij had een man in zijn rug, tikte de bal over zichzelf heen en nog voor de stuit joeg hij de bal in het dak van de goal. Zoals keeper Sje Dijst na afloop zei: “Die goal hoorde alleen hun keeper”.

Door de winst staat DESK2 aan kop. Het heeft nu 20 punten uit 9 wedstrijden en lijkt serieus mee te gaan doen om een mogelijke titel. Degraderen gebeurt in ieder geval niet…

Een heerlijke zespuntentaart voor DESK dus!

Tags: , , , , ,