DESK JO17-4 – Haarsteeg JO17-4 (4-0)

26-11-2017 om 23:52 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-11-26-desk-jo17-4-haarsteeg

DESK pakt volle winst op hoofdveld

Zaterdag 25 november was de dag dat de JO17-4 voor het eerst dit seizoen op het hoofdveld van de Eikendijk mocht spelen. Deze wedstrijd was tegen Haarsteeg.

De eerste helft speelden wij niet zo als dat wij kunnen spelen. Veel combinaties mislukten en we kwamen ook niet dicht bij het doel van de tegenstander. We kregen nog wel twee kansjes maar een schot van Thijs ging over en Mika schoot de bal van dichtbij op de lat. Ondanks dat wij wel de betere ploeg waren speelden we niet overtuigend en creërden we maar weinig kansen. De ruststand was wel 1-0. Stijn kreeg een lange bal en ronde deze goed af.

In het begin van de tweede helft ging het al beter. We kwamen wat vaker in de buurt van het doel van de tegenstander en de voorsprong werd ook verdubbeld. Thijs gaf een hoge bal op Stijn, Stijn legde de bal terug op Kyan die voor het eerst sinds 2,5 jaar weer eens een doelpunt wist te scoren. Na dit doelpunt drong Haarsteeg wat meer aan en schoten ze ook een paar keer op doel. Ik wist enkele keren goed redding te brengen en de verdediging maakte veel aanvallen onschadelijk. Stijn wist toch de 3-0 te maken waarna de druk van Haarsteeg afnam. De uitslag werd 4-0 door een derde doelpunt van Stijn.

Wij waren tevreden met de drie punten maar we weten dat het spel wel wat beter kan. Volgende week uit tegen SCI hopen we dit te verbeteren en de drie punten mee naar Kaatsheuvel te nemen.

Sam Haarbosch

Tags: