Sliedrecht JO15-1 – DESK JO15-1 (0-0)

26-11-2017 om 00:32 JO15-1, Wedstrijdverslagen

2017-11-25-sliedrecht-desk

DESK pakt punt bij koploper!

De ploeg van trainer Saleming mocht zaterdagochtend om 09:45u opnemen tegen de “voormalig” koploper uit de Hoofdklasse. Op deze koude ochtend had Sinterklaas al voor een verrassing gezorgd door bij de jongens Quick handschoenen en een beanie te stoppen. Dit cadeautje ook meteen in gebruik genomen worden. Dat Sliedrecht vandaag geen cadeautjes zou weggeven was van tevoren al wel duidelijk. Sliedrecht lijkt samen met WSC te strijden om plek 1. In de eerste helft was de bedoeling van de blauw witte duidelijk. DESK niet het gevoel geven iets mee te nemen naar Kaatsheuvel. Echter de jongens van DESK JO15-1 hielden knap stand tegen de koploper, na deze speelronde. De eerste de beste mogelijkheid werd helaas net naast geschoten en Sliedrecht was gewaarschuwd. Sliedrecht daarentegen drong daarna verder aan en keeper Xander hield DESK op de ‘nul’. In de 2e helft werd Sliedrecht onrustiger en DESK speelde meer vanuit de organisatie. De wedstrijd had alle kanten op kunnen gaan, maar ook DESK deelde verder geen cadeautjes uit. Het gelijkspel na het laatste fluitsignaal zorgde ervoor de DESK uit in Sliedrecht een punt pakte en daarmee Sliedrecht van de eerste plaats stootte. Het zorgde er wel voor dat regiogenoot WSC de koppositie van Sliedrecht over kon nemen. En zo geschiede. WSC won uit in Made en voert daarmee de lijst aan in de Hoofdklasse.

DESK op een achtste positie neemt het op 2 december op tegen directe concurrent RKTVC die met een gelijk aantal punten, maar met zes tegendoelpunten meer op een negende plaats staat in de Hoofdklasse.

DESK – RKTVC zaterdagochtend 2 december om 11:30u op het hoofdveld van DESK, mits onze consul het veld goed keurt om op te spelen.

Het fotoverslag van Opa Willy is te beschouwen op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: