Stella en Floortje naar de finale v/d Penaltybokaal

26-11-2017 om 22:55 DESK 1, DESK Nieuws, MO11-1

2017-11-26-stella-floortje-penaltybokaal

DESK Penaltybokaal 2017-2018

Weer twee finalisten bekend!

Ook dit jaar is er voor de jeugd van de JO8 t/m JO11 tijdens de rust van alle thuiswedstrijden van DESK1 een penaltybokaal. Alle deelnemers van de teams mogen ieder drie penalties nemen onder toeziend oog van penaltycoördinator Remco van Loon. De reserve doelman van DESK1 zal tijdens de rust alle deelnemers van het scoren proberen te houden.

Aan het eind van het seizoen tijdens de laatste thuiswedstrijd van DESK1 zal de finale gehouden worden onder alle deelnemers die alle drie de strafschoppen hebben benut. Na twee thuiswedstrijden is de eerste finalist al bekend die aan het eind van het seizoen zal strijden voor de Penaltybokaal 2017-2018.

In de rust van DESK – GSBW stond doelman Sander Dijst onder de lat tegenover de speelsters van DESK MO11-1. Ervaren zoals Sander is werd het de speelsters bijzonder moeilijk gemaakt. Veel strafschoppen werden gestopt door de doelman die de ochtend nog bij DESK2 onder de lat stond en zijn doel schoon hield en daarmee DESK2 naar de eerste plaats zag stijgen.

De meiden van DESK MO11-1 namen allen drie penalties en er wisten twee speelsters alle drie de pingels te benutten. De finaleplaatsen voor Stella en Floortje zijn gereserveerd om te strijden voor de Penaltybokaal 2017-2018 aan het eind van dit seizoen.

Gefeliciteerd Stella en Floortje!

Tags: , , , ,