HVCH JO13-1 – DESK JO13-1 (4-1)

04-12-2017 om 22:20 JO13-1, Wedstrijdverslagen

2017-12-02-hvch-desk-jo13-1

Na de twee laatste wedstrijden te hebben gewonnen, waarin geen tegendoelpunt werd geïncasseerd, gaan we in dichte mist en kou vol zelfvertrouwen op weg naar Heesch.

Dat zelfvertrouwen wordt nog extra versterkt… Dankzij een 4-tal sponsoren is het gehele team voorzien van een volledig trainingstenue en trainingspakken(te koop in de Desk webshop) en dat wordt natuurlijk even uitgereikt aan iedereen. Zo zien we er als team ook op de trainingen als collectief super uit! En het volledige begeleidingsteam krijgt mooie softshell winterjassen! Dankjewel sponsoren!

Vol vertrouwen dus en aangekomen op het prachtig nieuwe complex in de weilanden van Heesch zet de trainer iedereen scherp. Onze tegenstander staat 1 puntje achter ons, dus vandaag kunnen we goede zaken doen. Na een kwartier spelen zijn er geen kansen voor beide teams te noteren. Het is zoeken naar de opening en wij zijn af en toe wat afwachtend. Hopelijk geen onderschatting van de hardwerkende jongens van Heesch. Zij laten zien dat ze echt willen winnen en zijn super fel, vooral tegen onze sterke spitsen. Door 2 foutjes aan onze kant is de ruststand 2-0.

De tweede helft moet het anders vind het hele team en dus starten we vol overtuiging aan de 2e helft. En we krijgen goede kansen op de aansluiting, de spanning in de wedstrijd lijkt terug te komen maar door een klutsbal wordt het 3-0 en dan wordt het heel moeilijk. Met een doelpunt in de laatste minuut zetten we een eindstand van 4-1 in de boeken. Ook na deze wedstrijd weten we dat we in de 3e Divisie niet kunnen verslappen, 100% inzet is een 1e vereiste om punten te halen.

Vanaf de start van het seizoen bouwen we aan een spelwijze waarin onze voetballende kwaliteiten het beste tot zijn recht komen, daar ligt onze kracht. Daar zien we ook een mooie groei! En dus gaan we, weer een stuk wijzer met veel plezier trainen de komende week.

Op naar de thuiswedstrijd tegen Emplina!

Tags: