Pupil van de week: Tom Versluis (JO10-2)

05-12-2017 om 00:09 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-12-10-pupil-van-de-week-tom-versluis

Heel veel plezier Tom!

Komende zondag staat de topper voor DESK tegen de nummer twee Gilze op het affiche en dus is er ook weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 10 december zal Tom Versluis uit DESK JO10-2 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Tom is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – Gilze speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Tom aanstaande zondag is als volgt:

• Tom start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO10-2 mee lopen in de line-up
  • Tom zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Tom.

Tom Versluis is negen jaar en speelt dit seizoen voor DESK JO10-2. Zijn carrière bij DESK begon Tom twee en een half jaar geleden. Dit seizoen speelt Tom in de JO10-2 onder leiding van Marco v/d Linden. Het leukste vindt Tom de wedstrijden op zaterdag. De favoriete voetbalclub van Tom naast DESK is PSV, ondanks zijn vader voor Ajax is. De idool van Tom is Christiano Ronaldo.

De voorspelling van Tom voor de wedstrijd DESK – Gilze van komende zondag is 1-3. “Maar ik hoop dat het 5-0 wordt!”

Wij wensen Tom en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – Gilze.

Tags: , ,