Vooruitblik: DESK – Gilze

06-12-2017 om 22:17 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-12-10-desk-gilze

Pikt DESK weer aan?

Afgelopen zondag uit in Bork kreeg de ploeg van trainer Harry Biemans een flink pak op de broek. DESK verloor met 3-1 en wist niet te overtuigen in Waalwijk.

Komende zondag staat er weer een nieuwe tegenstander op de grasmat voor DESK. Mochten de weergoden gunstig gezind zijn en er niet teveel sneeuw vallen op de Eikendijk, dan zal het wedstrijdaffiche DESK – Gilze gespeeld worden.

Gilze, de huidige nummer 2

De ploeg uit Gilze staat momenteel op een tweede plaats met 22 punten uit 10 wedstrijden en houdt de druk op koploper JEKA er goed op. Gilze verspeelde alleen punten tegen de huidige koploper JEKA, tegen de ploeg van trainer Ad van Seeters TSC en tegen de vorige tegenstander van DESK namelijk Baardwijk.

Gilze scoorde slechts 5x meer dan onze doelpuntenmakers en het kreeg 4 tegentreffers meer te incasseren dan onze goalies v/d Beukel en Dijst. Het gat tussen DESK en Gilze is 4 punten, dus bij winst zou DESK op 1 punt kunnen komen.

Pikt DESK weer aan?

DESK kan de komende speelronde op de 3e plek komen, maar dat is alleen haalbaar als de hoofdmacht uit Kaatsheuvel wint. Daarnaast is het afhankelijk van de topper tussen JEKA (huidige koploper) en TSC (huidige nummer 4). Mochten deze ploegen gelijk spelen dan schuift DESK een plek op naar positie 4. Dan is het ook nog afhankelijk van Bavel (huidige nummer 3) die een pittige uitwedstrijd op het programma hebben staan bij Oosterhout. Mocht Bavel daar verliezen, JEKA en TSC een gelijkspel wordt en DESK wint, dan schuift DESK op naar de derde plaats en houdt het de aansluiting met de top.

Een spannende competitieronde komende zondag dus op de regionale velden.

Mocht het veld bespeelbaar zijn, gezien de weersverwachting voor komend weekend, dan vindt om 14:15u de aftrap plaats op de Eikendijk.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer van der Heyden.

Kom zondag gerust naar de Eikendijk, voor een warme bak koffie, een goud-gele rakker én voor de kraker DESK – Gilze.

Support your locals!

Tags: