Worstenbroodactie grandioos succes!

06-12-2017 om 21:10 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Sponsoring

2017-12-06-worstenbroodactie-succes

Ruim 12.000 worstenbroodjes verkocht!

Afgelopen zaterdag zijn alle teamlijsten voor de worstenbroodactie ingeleverd. Nadat de sponsorcommissie uren heeft zitten tellen, is de balans opgemaakt. De bakkers Piekfijn en Bierman zijn alvast gebeld, want de actie is één groot succes geworden. Er zijn maar liefst 12.470 worstenbroodjes verkocht! Een superprestatie van alle leden die zich hebben ingezet!

Vorig jaar vlogen er 2000 worstenbroodjes minder over de toonbank. Dat betekent dat de Dessers zich dit jaar nóg harder hebben ingezet voor de clubdoelen. Grote dank namens de organisatie! Een topprestatie!

Beide bakkers gaan nu als een gek bakken om te zorgen dat de worstenbik op tijd klaar is. Op maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 december 2017 tussen 18:00 uur en 20:00 uur kunnen de bestelde worstenbroodjes door de leiders bij DESK in de kantine worden afgehaald. Welke teams op welke dag wordt nog gecommuniceerd met de leiders.

Tags: , , ,