DESK JO19-1 najaarskampioen

10-12-2017 om 15:54 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, JO19-1

2017-12-09-desk-jo19-1-najaarskampioen

Gefeliciteerd spelers en staf JO19-1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd ZIGO JO19-1 – DESK JO19-1 op het affiche. Bij winst konden de spelers de champagne ontkurken en beloonde zichzelf met het behalen van het kampioenschap van de Eerste Klasse.

Het team speelde 9 wedstrijden en won daarvan 7 duels. Een gelijkspel tegen de buurtjes van RWB en een verliespartij in Tilburg bij sc ‘t Zand konden het kampioenschap echter niet in de weg staan. De meest scorende ploeg uit de competitie werd gisterenmiddag gehuldigd in de bestuurskamer van DESK.

Zoals bij alle huldigingen ontvingen alle spelers en stafleden een supergave medaille en kampioensdiploma voor in de prijzenkast.

Gefeliciteerd spelers en staf van DESK JO19-1!

Op naar de voorjaarscompetitie.

Bekijk hier de foto’s van de huldiging op de Facebookpagina van DESK.

Bekijk hier de foto’s van de wedstrijd en de huldiging met dank aan Ronald Lange.

Tags: , ,