DESK verwelkomt nieuwe hoofdtrainer

13-12-2017 om 12:12 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Technische Zaken

2017-12-12-tom-heijkoop

Tom Heijkoop hoofdtrainer

Vanaf seizoen 2018-2019

DESK heeft een opvolger gevonden voor vertrekkend trainer Harry Biemans. De huidige coach wordt na dit seizoen opgevolgd door Tom Heijkoop. De Waalwijker zette maandagavond een krabbel onder het contract dat hem voor één seizoen aan DESK verbindt.

Met Tom haalt DESK een zeer ervaren trainer binnen: de coach heeft maar liefst vijf clubs in de Eerste Klasse getraind, waarbij zijn teams regelmatig bovenin eindigden. Met WSC, Oss’20, RKDVC en BVV behaalde hij nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse.

Op dit moment is Tom trainer van SC ’t Zand in de Eerste Klasse. Na dit seizoen traint hij dus dichter bij huis. Zijn brede ervaring maakt dat DESK denkt dat Tom de juiste man is om de club naar een hoger niveau te tillen. Belangrijk daarbij is dat de trainer volledig achter het beleid van de club staat om met zo veel mogelijk zelfopgeleide spelers zo hoog mogelijk te spelen. Tom heeft bij alle clubs die hij heeft getraind bewezen dat hij met jonge spelers kan werken en daarbij ook nog eens goede resultaten behaalt.

Bovendien is de trainer in het bezit van een TC 1/UEFA A-diploma, wat betekent dat hij een goed opleidingsniveau met zich meebrengt. Daarom wordt Tom ook praktijkbegeleider voor de eigen trainers binnen de club. Daarnaast zal de trainer op zaterdagen geregeld te zien zijn bij de jeugd; voetballen met zelfopgeleide spelers is één van de hoofdredenen dat Tom kiest voor een mooie vervolgstap bij DESK.

Tags: , , , , ,