Een rondje langs het veld met Bert

13-12-2017 om 15:47 Accomodatie, DESK Nieuws

2017-12-13-accommodatie

Onze consul Bert van Deelen

Afgelopen zaterdag vielen alle wedstrijden bij DESK en elders in Brabant al uit vanwege de vele neerslag. Na de code rood van afgelopen maandag en de enorme sneeuwval ligt de Eikendijk er feeëriek bij. Alle velden, inclusief het kunstgrasveld is bedekt met een flinke laag sneeuw.

Iedere dag weer stapt consul Bert van Deelen op zijn fietske vanuit Waalwijk om te kijken hoe de velden erbij liggen. Vroeg in de ochtend en in de loop van de dag zie je Bert het veld keuren en de afgelopen vijf dagen was het helaas geen positief nieuws. Door weer en wind fietst Bertje naar de Eikendijk om te beoordelen of de velden bespeelbaar zijn en of de veiligheid van alle spelers en speelsters niet in gevaar komt.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte via de Afgelastingen van wedstrijden en trainingen via onze communicatiekanalen. Ook willen we jullie laten weten wat onze consul afgelopen dagen van afgelastingen aan treft bij hevige neerslag. Respect voor onze accommodatiemedewerkers en petje af voor Bert die dag in dag uit door weer en wind deze afgelastingen in het belang van de club en de veiligheid van een ieder iedere keer weer opnieuw beoordeeld.

Bedankt Bert!

En bedankt voor de mooie plaatjes van een witte Eikendijk!

Tags: , , , , , ,