Vooruitblik: TSC – DESK

16-12-2017 om 16:28 DESK 1, DESK Nieuws

2017-12-17-tsc-desk

Nog 3 punten voor de Winterstop?

Morgenmiddag 17 december staat de laatste wedstrijd van de competitie voor het ingaan van de Winterstop op het programma voor de jongens van Harry Biemans. De ploeg zal het gaan opnemen tegen de spelers van oud-trainer van DESK, Ad van Seeters, TSC. De strijd om de 4e plek zal om twee uur gaan los barsten, mits de weergoden niet weer te veel neerslag in het programma gooien.

De laatste twee gespeelde wedstrijden werden verloren door TSC. De derby tegen Oosterhout ging met 2-0 naar de tegenstander en de laatste wedstrijd thuis tegen RWB werd met 2-4 verloren. De spelers zijn dus tot op het bot gebrand om het DESK moeilijk te gaan maken in de laatste wedstrijd voor de winterstop.

DESK kende een prima serie, maar deze werd gestuit door het verlies twee weken geleden uit in Bork. Er viel veel neerslag en dus kon de ploeg vorige week niet aantreden tegen Gilze, de huidige nummer twee die op 4 punten voorsprong van DESK staat. Het programma voor de laatste speelronde dit jaar kent een aantal interessante ontmoetingen.

• vv Baardwijk – vv ZIGO
  • vv Bavel – RWB
  • vv Gilze – VCB
  • GSBW – sv SSS
  • vv  TSC – vv DESK
  • vv Waspik – JEKA
  • Were Di – vv Oosterhout

De ontmoeting tussen Gilze en VCB en bij winst voor DESK komende zondag zou DESK naar een derde plaats kunnen brengen. Maar dan zal eerst TSC verslagen moeten gaan worden. Het zal een pittige wedstrijd gaan worden tegen de ploeg van Ad van Seeters.

Reis mee af naar Oosterhout om onze jongens aan te moedigen en de drie punten mee naar de Eikendijk te brengen!

Support your locals!

Klik hier voor een routebeschrijving naar Sportpark de Warande in Oosterhout.

Tags: , , , ,