Vessem* – DESK (0-0)

19-12-2017 om 22:43 DESK 1, DESK Nieuws

2017-12-19-vessem-desk

DESK onderuit na strafschoppenserie

Vanavond stond het bekerduel op het programma tussen vv Vessem en DESK. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en de wedstrijd eindigde dus ook met de beginstand: 0-0.

Wederom strafschoppen. Net als het vorige bekerduel tegen Taxandria werd DESK op de proef gesteld tijdens een penaltyreeks. Tegen Taxandria was het DESK die aan het langste eind trok. Vanavond was het Vessem die in het bekertoernooi gaat overwinteren na de gewonnen strafschoppenserie.

Helaas voor DESK houdt het bekeravontuur voor de winterstop op. De selectie gaat zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft en gaat daarvoor op trainingskamp.

Zondag 28 januari volgt de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. DESK speelt dan een uitwedstrijd tegen het altijd lastige VCB.

* Winst na strafschoppen

Tags: , , , ,