DESK Kanjers doen niet aan Winterstop

29-12-2017 om 21:03 Jeugdvoetbal, Kanjers M1, Kanjers M2, Kanjers M3, Kanjers M4, Wedstrijdverslagen

2017-12-29-kanjers-winterstop

Fanatieke Kanjers geven alles

Vandaag stonden de die-hards van de DESK Kanjers in Oisterwijk op het Indoor Soccer Voetbalveld op het gras. De Kanjers uit de DESK M1, DESK M2, DESK M3 en DESK M4 die zich aangemeld hadden om tijdens de winterstop toch te voetballen stonden te stuiteren toen de voetbalkooi in Oisterwijk open ging.

Om 16:00u werd het elftal van de DESK Kanjers toegesproken door de trainer van deze voetbalmiddag. Mathijs Knapen uit Loon op Zand nam de groep onder zijn hoede en bracht de toppers van DESK het nodige bij. Mathijs is ook bekend bij DESK maar dan als tegenstander van DESK 1. Speelt nog steeds bij Uno Animo in het eerste waar het sportief dit seizoen iets minder gaat. Misschien zien we hem volgend jaar wel weer tijdens een derby tussen DESK en Uno, maar eerst de allerkleinsten van DESK het nodige voetbalplezier bij brengen.

De warming-up begon met een dribbelspel, balgevoel, beweging en coördinatie. Daarna volgden in rap tempo diverse dribbeloefeningen en afwerken op het doel. Javayri aan de ene kant in het doel en Raf aan de andere kant, mochten de afstandsschoten van hun mede toppers proberen te stoppen.

Na een uurtje razen en een uitstekende begeleiding van trainer Mathijs gingen de spelertjes aan de ranja. Even wat suikers naar binnen werken en daarna nog een uurtje vlammen tot je er bij neer valt. Na de ranja volgt er een spannend voetbalelement. Het keihard op doel schieten met een digitale snelheidsmeter. Vlammen en zien hoe hard je geschoten hebt viel goed in de smaak bij menig spelertje.

Daarna komen de hesjes tevoorschijn en deelt de trainer de teams in. Team Oranje, het uitspelende vijftal, had de volgende toppers in de gelederen: Javayri, Floris, Dio, Luka en Milan. De tegenstander, team Geel, wat in het thuistenue de arena betrad bestond uit: Siem, Luke, Mees, Julian, Cliff en Raf.

De bloed fanatieke Kanjers vlogen werkelijk van voor naar achter en van links naar rechts over het voetbalveld. Het eerste doelpunt viel voor het thuisteam en werd kort daarop beantwoord door team Oranje. De treffers vlogen werkelijk om de oren. De ene nog mooier dan de andere. Onnavolgbare dribbels van Julian van Heumen, heeft ‘ie niet van zijn vader 😉 en de defensie muur van Floris die bijna niet door te breken was waren zomaar twee van de vele hoogtepunten van de voetbalmiddag.

Een geweldig initiatief van Esther om de Kanjers in de Winterstop ook te laten voetballen. Top initiatief Esther! Met de geweldige begeleiding van trainer Mathijs Knapen van www.voetbal-party.nl werd dit Kanjer uitje een geslaagde middag.

De fanatieke Kanjers hebben alles gegeven en waren na twee uur intensief voetballen uitgeput bij thuis komst.

Esther en Mathijs bedankt voor deze topmiddag!

Bekijk hier alle momenten van de DESK Kanjers op onze Facebook-pagina.

Tags: , , , , , ,