Wie wint de eerste E-Sport Cup bij DESK?

30-12-2017 om 21:44 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal

header-nb-fifa

Deelnemers tot JO17 opgelet!

Dinsdag 2 januari in het nieuwe jaar vindt de première plaats van het Rabobank E-Sport Toernooi bij DESK. Alle deelnemers hebben inmiddels een mail gehad als bevestiging van deelname. De deelnemers (DESK Jeugd tot JO17*) die zich hebben ingeschreven voor het eerste toernooi dienen uiterlijk om 13:00u in het clubhuis van DESK aanwezig te zijn. Om 13:00u zullen de teams bekend gemaakt worden en zal er een briefing van het verloop volgen.

Trainen en blessures

Om kans te maken op de allereerste vv DESK Rabobank E-Sports Toernooi: FIFA18 Cup heb je nog een paar dagen om virtueel te trainen thuis. Vergroot de kans op een blessure niet en kijk uit met het afsteken van vuurwerk!!! Het is moeilijk FIFA18 spelen met een ernstige blessure.

Deelnemers worden verwacht op:

Dinsdag 2 januari 2018
Aanvang toernooi: 13:00u
Locatie: clubhuis vv DESK

Supporters welkom

Wil jij als E-Sporter van DESK ook dat supporters en aanhang van jouw FIFA18 kunsten kunnen genieten? Neem ze gerust mee als toeschouwers en wie weet win jij wel de eerste vv DESK FIFA18 Cup!

* Voor de Jeugdspelers vanaf de JO17 tot en met de Veteranen van DESK vindt er op 9 maart een extra toernooi plaats. Vergeet je hiervoor niet in te schrijven. Vol=Vol!

9 maart FIFA18 voor JO17 t/m Veteranen

Heb jij je nog niet ingeschreven voor dit extra toernooi, of heb je jezelf voor aanstaande dinsdag ingeschreven en speel je niet in de Jeugd tot 17 dan dien je jezelf voor 9 maart in te schrijven via deze link.

Het toernooi op 9 maart is speciaal voor de Jeugd vanaf 17 jaar, alle senioren-, vrouwen- en veteranen spelers/speelsters.

Geef je nu nog op mocht je dat nog niet gedaan hebben!

Natuurlijk kun je dinsdag als toeschouwer ook komen kijken hoe het toernooi er aan toe gaat.

Tags: , , ,