DESK Selectie op trainingskamp in Noordwijk

13-01-2018 om 13:34 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-01-12-trainingskamp-noordwijk

Voorbereiding 2e seizoenshelft

De winterstop is nog bezig en de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft is al begonnen. Daar waar Ajax hun kamp opsloeg in de Algarve, Feyenoord aan de Spaanse Costa op Marbella vertoefd en PSV in Florida hun voorbereiding afwerkt kiest DESK er voor in eigen land het kamp op te slaan. Voordeel: minder tijd kwijt aan reizen, dus meer tijd voor trainen, teambuilding en ontspanning.

Vrijdagmiddag werden de huisjes voor de nagenoeg complete selectie inclusief staf geopend. Carlo v/d Beukel, Niels Hamers en Mathijs Emmers waren afwezig vanwege examens, veel succes daarmee heren. Stijn Bergmans vertoeft op dit moment in de hoofdstad van de United Kingdom, waar hij ervaring op doet bij Chelsea, Fulham en op Wembley bij de wedstrijd Tottenham Hotspur – Everton.

Na een half jaar afwezigheid van Steven Krikken die op Curaçao zijn conditie op pijl probeerde te houden op het strand, zal hij dit weekend weer aansluiten bij de selectie van DESK. Hoe zijn conditie op dit moment is na een half jaar op de Antillen gebivakeerd te hebben zal blijken als we “Krikken op het veld” aan te bak zien. Welkom terug Steven!

De rest van de selectie en de gehele staf was vrijdagavond klaar voor de start van het trainingskamp. Na ontvangst door trainer Harry Biemans, werd gestart met een etentje gevolgd door de Selectie Bingo. Het avondprogramma voor de vrijdagavond bleef kort, want om 10:30u de volgende ochtend stond een loodzware training op het programma bij vv Noordwijk.

Na een anderhalf uur getraind te hebben keerde de selectie terug om op te frissen. Van 14:00 tot 15:00u volgt de volgende activiteit en reist de gehele selectie af naar Katwijk voor de topper tussen de nummer 1 (Katwijk) en de nummer 3 (Kozakken Boys) uit de Tweede Divisie.

Wij wensen de selectie veel plezier en succes met de voorbereiding tijdens het trainingskamp in Noordwijk!

Bekijk de foto’s op de Facebook pagina van DESK

Tags: , ,