Zaterdag 27 januari Hollandse Avond (uitverkocht)

19-01-2018 om 20:31 Clubhuis, DESK Nieuws

2017-11-24-hollandse-avond

Uitverkocht!

Blok deze datum in je agenda!! 27 januari 2018

Het jaarlijkse feest in november is verplaatst naar 27 januari 2018. En hier wil je natuurlijk bij zijn want het dak gaat er absoluut af bij DESK.

In samenwerking met DESK Zaterdag 2 en de Feestcommissie wordt de DESK Hollandse Avond, een avond om nooit meer te vergeten!

Er komen verschillende Nederlandse artiesten naar de Eikendijk deze avond dus gegarandeerd fissa!

Niemand minder dan Zanger Kafke zal het podium betreden met “Onze dag”. Daarnaast komt ook Henk Damen het clubhuis op zijn kop zetten en om de avond compleet te maken komt John West zijn grootste hits vertolken.

Het clubhuis zal zaterdag 27 januari om 19:00u gesloten worden en zal vanaf 20:00u alle gasten weer ontvangen voor de Hollandse Avond.

Deze feestavond is alleen toegankelijk voor leden vanaf 18 jaar.

Alle kaarten zijn reeds verkocht, dus het is niet meer mogelijk om kaarten aan de deur te verkrijgen.

Tot dan!
Feestcommissie