Update: Jurre Janssen Toernooi

25-01-2018 om 22:18 DESK Nieuws, JO19-1, Speciale aandacht, Toernooien

2018-01-25-jurre-janssen-toernooi

D1 ’12-’13 organiseert Jurre Janssen Toernooi

Op 7 mei 2018 is het alweer 5 jaar geleden dat onze DESK D1 speler, Jurre Janssen, als gevolg van een noodlottig ongeval in Luxemburg, is overleden.

Ter nagedachtenis aan Jurre en zijn passie voor voetbal, is het idee ontstaan om een JO19 toernooi te organiseren. Dit initiatief is genomen door een zevental moeders van spelers van de DESK D1 van het seizoen 2012-2013.

Inmiddels heeft de organisatie voldoende toezeggingen van JO19 teams ontvangen.

Deelnemende teams:

• RKDVC (2x)
  • VOAB
  • Berkdijk
  • OJC
  • Dongen
  • Neo’25
  • En uiteraard onze JO19 met spelers uit de voormalige D1 uit 2012-2013

De verenigingen zullen binnenkort per mail geïnformeerd worden over het programma en de verdere details van deze memorabele dag.

Heel trots zijn we op de financiële toezegging vanuit DESK en de 18 sponsoren die dit toernooi mede mogelijk maken.

Over twee weken starten we, om nog meer bekendheid aan het Jurre Janssen Toernooi te geven en extra inkomsten te genereren, met de verkoop van plakken cake in de Haveco koffiecorner. De moeders van de voormalige D1 zullen deze bakken.

In april zullen we ongeveer 100 affiches gaan verspreiden in de gemeente Loon op Zand met de informatie over het Jurre Janssen Toernooi.

Vanzelfsprekend rekenen we op veel bezoekers die op zaterdag 23 juni komen kijken en even stil willen staan met ons bij de herinnering aan onze ster: Jurre Janssen.

Tags: , , ,