Vooruitblik: VCB – DESK

25-01-2018 om 00:01 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-01-28-vcb-desk-vooruitblik

Weerzien met Lucas Mallens

Komende zondagmiddag rolt de bal weer voor de tweede seizoenshelft van de competitie 2017-2018 voor DESK. De ploeg van trainer Harry Biemans neemt het na een loodzwaar trainingskamp in Noordwijk op tegen de huidige nummer 10 uit de Derde Klasse: VCB uit Village de Biez. Ook wel bekend als Biezenmortel.

Enkele seizoenen terug speelde aanvaller Lucas Mallens nog in de Eerste Klasse bij DESK, waarna hij terugkeerde naar Biezenmortel om daar zijn voetbalcarrière af te sluiten bij de lokale VCB.

De laatste wedstrijd voor de winterstop kende VCB een knap gelijkspel tegen de huidige nummer drie Gilze. Binnen 5 minuten stond al de 0-2 op het scorebord voor de ploeg uit Village de Biez. Een kwartier voor tijd stond het 2-3 in het voordeel van VCB. In de slotfase werd het dan toch nog gelijk door Gilze en sleepte VCB knap een punt weg uit Gilze van de nummer drie.

DESK kende geen lekkere laatste pot. Het speelde uit in het koude en natte Bork tegen de buren uit Waalwijk en kreeg een pak op de broek. Een heerlijke lob van Mitta was het enige wapenfeit uit de Kets. DESK verloor met 3-1.

De ploeg heeft een pittig trainingskamp achter de rug en traint nu alweer voor de tweede helft van het seizoen. De verloren zoon keerde terug na een half jaar curaçao. “Krikkelan op het veld!” werd al gescandeerd, maar hoe is het met zijn conditie gesteld na een half jaartje bakken op het strand van Jan Thiel? Sluit Krikkelan snel weer aan bij de groep? We gaan het zondag mee maken!

Reis aanstaande zondag mee af naar Biezenmortel en moedig onze jongens aan vanaf het Tifosi terras aan de Biezenmortelsestraat 53B!

Support your locals!

Nog meer toppers komende zondag in de Derde Klasse:

JEKA  vv Bavel
vv Oosterhout  GSBW
RWB  Were Di
sv SSS  vv Baardwijk
VCB  vv DESK
vv Waspik  vv TSC
vv ZIGO  vv Gilze

Tags: , , , ,