Terugblik op een geweldige Hollandse Avond

28-01-2018 om 21:32 Clubhuis, DESK 2 za., DESK Nieuws, Feestcommissie, Speciale aandacht

2018-01-27-hollandse-avond

Volle bak ambiance!

Zaterdagavond 27 januari vonden veel gasten hun weg richting de Eikendijk. Een uitverkocht clubhuis bij DESK tijdens een geweldige Hollandse Avond. De Feestcommissie en DESK Zaterdag 2 hadden hun krachten gebundeld en dat bleek een gouden zet. Binnen een mum van tijd waren de kaartjes uitverkocht.

Volle bak ambiance aan de Eikendijk dus! Met optredens van John West, Henk Damen en als afsluiter van de avond Zanger Kafke die zijn hit “Onze dag” als toegift nog een keer ten gehore bracht aan het enthousiaste publiek. Tussen de verschillende artiesten door vlamde de DJ nog meer Hollandse Hits uit de speakers het clubhuis in.

Een topavond die werd mogelijk gemaakt door de Feestcommissie en DESK Zaterdag 2. Ook een dankwoord voor het horecapersoneel, de artiesten, DJ, de mensen van de beveiliging en aan alle aanwezigen die dit tot een geweldig feest gepromoveerd hebben.

Super bedankt!

Bekijk hier alle foto’s op de Facebook-pagina van DESK en taggen maar!

Bedankt Ronald Theeuwes voor de geweldige pica’s!

Tags: , , , , , , ,