Pupil van de week: Rowan Donders (JO9-2)

30-01-2018 om 20:59 DESK 1, DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, JO9-2, Speciale aandacht

2018-02-04-rowan-donders

Heel veel plezier Rowan!

Komende zondag staat de topper voor DESK tegen ZIGO op het affiche en dus is er ook weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 4 februari zal Rowan Donders uit DESK JO9-2 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Rowan is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – ZIGO speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Rowan aanstaande zondag is als volgt:

• Rowan start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO9-2 mee lopen in de line-up
  • Rowan zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Rowan.

Rowan Donders is acht jaar en speelt dit seizoen voor DESK JO9-2. Zijn carrière bij DESK begon Rowan twee jaar geleden. Dit seizoen speelt Rowan in de JO9-2 onder leiding van Jody v/d Plas. Het leukste vindt Rowan verdedigen en keepen tijdens de wedstrijden. De favoriete voetbalclub van Rowan naast DESK is Ajax. De idool van Rowan is Lionel Messi.

De voorspelling van Rowan voor de wedstrijd DESK – ZIGO van komende zondag is 3-2.

Wij wensen Rowan en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – ZIGO.

Tags: , ,