Vooruitblik: DESK – ZIGO

01-02-2018 om 19:00 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-02-04-DESK-ZIGO

DESK is gewaarschuwd!

Afgelopen weekend kende de selectie geen lekker begin van 2018. Zowel DESK 1 als DESK 2 konden niet overtuigen tegen hun opponenten en verloren allebei.

Komend weekend is het devies:
“Nieuwe ronde, nieuwe kansen en een gewaarschuwde ploeg telt voor twee!”

DESK 1

De tegenstander van DESK van aanstaande zondag heet: ZIGO. Zonder Inspanning Geen Overwinning! En dat bleek afgelopen zondagmiddag ook. De nummer drie van de competitie, vv Gilze, werd met maar liefst 4-1 van de mat gespeeld. Dat de huidige nummer 11 van de Derde Klasse kan overtuigen blijkt dus maar weer.

In de eerste helft van dit seizoen speelde DESK uit in Tilburg-Noord. DESK speelde de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018 tegen ZIGO en won daar overtuigend met 0-3. Doelpunten kwamen van het hoofd van Walter Klijs en de voeten van Aron van Seeters en Roy Dekkers. Wat zal trainer Harry Biemans voor strijdplan opstellen om de eerste thuiswedstrijd van 2018 positief af te sluiten?

We gaan het zien aanstaande zondagmiddag om 14:30u als de scheidsrechter voor de aftrap fluit.

In de rust van deze wedstrijd worden er penalties genomen door de JO9-2 die gaan strijden voor een finaleplaats van de Penaltybokaal 2017-2018. Daarnaast zal pupil van de week Rowan Donders deze middag in het zonnetje gezet worden.

DESK 2

Ook voor DESK 2 geldt dat de tegenstander wel eens voor verrassingen zou kunnen zorgen. De uitwedstrijd tegen de komende tegenstander werd wel met 4-1 gewonnen door DESK. De huidige nummer 12 van de 1e Klasse verloor vorige week nipt met 2-3 van JEKA, maar won wel van de huidige nummer 6 WereDi. Alles is dus mogelijk voor de jongens van trainers Jansen en van Wezenbeek.

De wedstrijd DESK 2 – Dubbeldam 2 begint om 11:30u en vindt plaats op Sportpark Eikendijk.

Genoeg reden om onze teams te komen aanmoedigen aanstaande zondag 4 februari.

Support your locals!

Tags: ,