Joshua van der Plas (JO9-2) naar de finale

04-02-2018 om 21:23 DESK Nieuws, JO9-2

2018-02-04-penaltybokaal

Weer een finalist bekend!

Ook dit jaar is er voor de jeugd van de JO8 t/m JO11 tijdens de rust van alle thuiswedstrijden van DESK1 een penaltybokaal. Alle deelnemers van de teams mogen ieder drie penalties nemen onder toeziend oog van penaltycoördinator Remco van Loon. De reserve doelman van DESK1 zal tijdens de rust alle deelnemers van het scoren proberen te houden.

Aan het eind van het seizoen tijdens de laatste thuiswedstrijd van DESK1 zal de finale gehouden worden onder alle deelnemers die alle drie de strafschoppen hebben benut. Na twee thuiswedstrijden is de eerste finalist al bekend die aan het eind van het seizoen zal strijden voor de Penaltybokaal 2017-2018.

In de rust van DESK – ZIGO mochten de spelers van DESK JO9-2 hun penalties afvuren op de reserve doelman van DESK 1. Alle spelers van DESK JO9-2 namen allen drie penalties en er wist maar een speler alle drie de pingels te verzilveren tot doelpunt. Een finaleplaats voor Joshua van der Plas is gereserveerd om te strijden voor de Penaltybokaal 2017-2018 aan het eind van dit seizoen.

Gefeliciteerd Joshua!

Op dit moment zijn er vijf finalisten bekend voor de finale van de Penaltybokaal:

Speler/speelster Team
Stijn v/d Pas JO10-1