Vrijdag 9 maart: FIFA18 toernooi (vanaf JO17)

08-02-2018 om 18:10 Clubhuis, DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-12-20-fifa18

Speciaal voor DESK JO17 t/m veteranen

Geef je snel op! VOL=VOL

Om onze oudere leden ook een E-Sport toernooi te laten beleven, hebben we gekozen voor een FIFA18 toernooi waar de leden vanaf DESK JO17 tot en met de veteranen aan deel kunnen nemen.

De avond, vrijdag 9 maart, begint om 19:00u tot ongeveer 22:30u.

Het doel is een E-Sport Toernooi voor de oudere DESK leden waar zij op een andere manier bezig zijn met voetbal. FIFA18 is erg in trek bij onze leden. Hier spelen zij een individuele competitie tegen hun eigen leeftijdsgenoten. Iedere speler speelt minimaal 4 rondes.

Naast het meespelen is het als toeschouwer ook geweldig om naar te kijken. Tevens kunnen alle deelnemers op de foto met hun favoriete speler uit de FIFA18 competitie. Er wordt een grote Greenwall geplaatst worden waarop hun favoriete speler ingezet kan worden.

Kortom een leuke, competitieve & sportieve avond voor de oudere leden van DESK!

Benieuwd?

Wil je mee doen?

Geef je hieronder snel op want VOL=VOL! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot 2 maart 2018 of tot wanneer alle plaatsen voor deelname aan het toernooi vol zijn.

Wees er dus snel bij!

E-Sport Toernooi FIFA18 (van JO17 t/m veteranen)

Geef je hieronder als speler van DESK op voor het FIFA18 toernooi op 9 maart 2018 bij DESK.
  • Geef hier jouw e-mailadres op.

Tags: , , , ,