Zaterdag 10 feb.: DESK Frietenbal

08-02-2018 om 18:03 Clubhuis, DESK Nieuws, Feestcommissie, Jeugdvoetbal, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2018-02-10-frietenbal

Carnaval trap je af aan de Eikendijk

Zaterdag 10 februari is het weer volle bak carnaval bij DESK. Vanaf 14:00u zullen de hoempapa’s, de polonaise en alaaf veelvuldig door het clubhuis voorbij komen. De sfeer wordt ondersteund door The Party Sound die voor de muziek en de nodige lichteffecten zal zorgen. Ook is de ballonnenclown voor de kleintjes aanwezig. Zoals ieder jaar zullen de kids een stempelkaart ontvangen voor een gratis drankje, chips, snoep en natuurlijk de frietjes mogen niet ontbreken op het jaarlijkse Frietenbal!

De feestcommissie van DESK heeft alle voorbereidingen al getroffen om het aanwezige publiek een topmiddag te bezorgen.

Dus zet 10 februari maar alvast op de kalenders thuis en trekt oe schônste pèkske aon!

Na het succes van het Animatieteam Droomgaard 2.0 en vorig seizoen als Animatieteam De Smulhoeve zullen we nog even moeten wachten op een ludieke actie van de harde kern van DESK. Benieuwd wat voor thema ze dit jaar hebben?

Komt gezellig de Carnaval aftrappen op zaterdag 10 februari en feest gezellig mee!

Wanneer: 10 februari
Hoe laat: van 14:00u tot 19:00u