Terugblik op DESK Frietenbal 2018

11-02-2018 om 13:03 Clubhuis, DESK Nieuws, Feestcommissie, Speciale aandacht

2018-02-10-frietenbal

Carnaval op de Eikendijk

Om twee uur blies Leon Oomen snoeiharde carnavalskrakers door het clubhuis over het hoofdveld van DESK. Een uurke warm draaien, voordat de kantine vol liep met menig uitgedost Desser.

Jantine als Ut zatte Harmonieke sleepte haar tuba mee van de bar naar de dansvloer en weer terug. Ook tante Gerrie was van de partij en zelfs een speler van het nationale voetbalteam van Curaçao ontbrak niet aan het Frietenbal.

De verlichte discovloer viel goed in de smaak bij de allerkleinste Dessertjes. De kids werden getrakteerd op chips, snoep, frietjes en drinken daar waar de ouwe lui het barpersoneel het zweet op het voorhoofd bezorgde met het aanrukken van het wit-gele goud.

Rond de klok van 7u werd de laatste ronde inschonken en kon het publiek al goed gevuld de carnaval voortzetten in Turfstekerslaand, Kruikenstad, Oeteldonk, of elders in de regio. DESK blikt terug op een geslaagd Frietenbal voor jong en oud.

Dank voor de geweldige organisatie aan de Feestcommissie, het barpersoneel, Jan en Hein Balvers voor de muntenverkoop en iedereen die aanwezig was bij het Frietenbal 2018.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: , ,