DESK3 – Baardwijk3 (1-1)

18-02-2018 om 18:29 DESK 3, Wedstrijdverslagen

2018-02-18-desk3-baardwijk3

DESK speelt gelijk tegen Bork

Trainer Peter Klijn verwoordde het kort maar krachtig: “Ruk en toch een punt!”

De ploeg van Klijn kende een slappe eerste helft. Het creëerde enkele kansen, maar na 25 minuten kwamen de bezoekers uit Bork toch op voorsprong. Doelman Paul Roelen kon de bal uit het net vissen en DESK 3 kon dus aan de bak. Met een 0-1 achterstand konden de heren van het Derde aan de thee.

Na rust werd Guido de Kramer gewisseld en kwam Joep Koolen in de ploeg. DESK ging feller van start en de wedstrijd werd van beide kanten steeds harder. Het was Rob Klerx die met een vrije trap de gelijkmaker op het scorebord zette. DESK probeerde het nog wel maar meer dan een punt viel er niet te halen tegen Baardwijk.

De voorsprong van DESK3 op de nummer twee Sarto is iets geslonken. De ploeg van Klijn staat nog 2 punten voor met een wedstrijd minder gespeeld. De druk wordt opgevoerd door Sarto.

Volgende week weer een nieuwe competitieronde. Dan speelt de ploeg van DESK tegen oud-Desser Tini Sulsters.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: ,