Nog niet ingeschreven voor de DESK Pubquiz?

21-02-2018 om 22:00 Clubhuis, DESK Nieuws, Evenementen, Speciale aandacht

2018-01-27-pubquiz

Derde editie vv DESK Pubquiz

Een avond bomvol vragen, anekdotes en memorabele gebeurtenissen over het verleden en heden van het betaald voetbal zijn dé ingrediënten van de vv DESK Pubquiz. Op vrijdag 23 maart opent de kantine van sportpark Eikendijk haar deuren voor alweer de derde editie. Na twee eerdere succesvolle edities waar ruim 40 teams aan deelnamen (ruim 175 deelnemers) organiseert het quizgenootschap, bestaande uit een viertal enthousiaste DESK-leden, wederom een leuke avond. Vanaf 20.00 uur kunnen teams – bestaande uit minimaal 4 en maximaal 5 personen –in het clubhuis gaan strijden om de felbegeerde titel. De avond zal tot en met het 23.30 uur het decor zijn van de voetbalquiz. 

Diversiteit

Het quizgenootschap heeft al verschillende avonden bijeen gezeten en alle kennis en expertise over voetbal gebundeld voor wederom een uitdagende en leuke quiz. De quiz bestaat dit jaar uit 72 vragen die zijn verdeeld over 6 rondes. Tijdens elke vraag kunnen de teams punten verdienen. Deze punten zijn naar aanleiding van een moeilijkheidsgraad gecategoriseerd, hetgeen betekent dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen moeilijke en makkelijke vragen. Gedurende de quiz wordt er gebruikt gemaakt van audiovisuele ondersteuning, hierdoor heeft elke ronde een uniek karakter. 

Prijzen
Natuurlijk staat een gezellige avond centraal maar de beste drie teams kunnen ook een geldprijs verdienen. De prijzen variëren van € 50,- tot en met € 150,- en worden mede mogelijk gemaakt door enkele sponsors die de club en het quizgenootschap een warm hart toedragen.

Aanmelden
Teams kunnen voor slechts € 25,- een tafel bemachtigen. Dit seizoen is er wederom plaats voor maximaal 40 teams die kunnen deelnemen aan de vv DESK Pubquiz. Lijkt het jou dus leuk om samen met vrienden en/of vriendinnen deel te nemen aan de derde editie van de vv DESK Pubquiz? Meld jouw team dan snel aan via onderstaand inschrijfformulier.

Ben er snel bij want bomvol is vol!

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de vv DESK Pubquiz?

Like en volg ons dan op: www.facebook.com/vvdeskpubquiz   

Tags: , ,