Hardinxveld JO15-1 – DESK JO15-1 (0-2)

21-02-2018 om 21:53 JO15-1, Wedstrijdverslagen

2018-02-18-hardinxveld-desk-jo15-1

Afgelopen weekend speelde DESK JO15-1 een uitwedstrijd in Hardinxveld-Giesendam tegen de lokale v.v.

Vanwege de vakantie en de griepgolf was geprobeerd de wedstrijd uit te stellen, achteraf gezien was dit niet ook niet nodig. Met de nodige invallers won DESK Jo15-1 het duel met 0-2. De uitslag kreeg in de 2e helft gestalte. Echter de ruststand had ook in het voordeel van DESK kunnen zijn. In de 1e helft had DESK overwicht en dicteerde de wedstrijd, alleen de score kon niet geopend worden. Jurn had vlak voor rust nog een goede redding, anders had DESK met een achterstand gaan rusten. In de 2e helft probeerde Hardinxveld meer te brengen. DESK hield echter de touwtjes in handen en wist nu wel te scoren. Jesper joeg de bal tegen de touwen. Dit was het sein van Hardinxveld om nog opportunistischer te gaan spelen. DESK was niet onder de indruk en was het Senna die een vrije trap van Jonne binnen kopte, 0 – 2. Dank aan alle invallers! Op naar WSC, de fiere koploper. In de midweekse wedstrijd heeft WSC laten zien in vorm te zijn (7-1 winst), dus het belooft een zware wedstrijd te worden.

Bekijk het fotoverslag van Opa Willy op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: