Even voorstellen: de nieuwe penningmeester

25-02-2018 om 19:58 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Financiën, Speciale aandacht

2018-02-25-dennis-vd-beukel

Welkom, Dennis van den Beukel!

Goed nieuws: DESK heeft een nieuwe penningmeester gevonden in de naam van Dennis van den Beukel. Hij volgt Stan Laros op, die in mei 2017 afscheid nam van het bestuur. Dennis stelt zich kort even voor:

“Mijn naam is Dennis van den Beukel, 25 jaar en woonachtig in Waalwijk. Ik ben nu voor het vierde seizoen actief als doelman van DESK Zaterdag 3, nadat ik de overstap heb gemaakt van de selectie van v.v. Baardwijk naar v.v. DESK. Sinds mijn overstap ervaar ik DESK als een warme en gemoedelijke vereniging, waarbij sportiviteit én gezelligheid de boventoon voeren. Het lijkt me een grote maar vooral mooie en leerzame uitdaging om de verantwoordelijke functie van penningmeester van zo’n grote club te gaan bekleden, vanwege de diversiteit van onderwerpen en werkzaamheden die aan bod komen in een bestuur van een voetbalvereniging. Ik verwacht daarom ook dat deze bestuursfunctie een ideale aanvulling zal zijn op mijn functie als ‘Officier Finance & Control’ bij de Koninklijke Luchtmacht.”

“DESK is een vereniging die veel invloed heeft in Kaatsheuvel en omgeving, op zowel sportief als sociaal vlak. In de toekomst staan er mooie dingen te gebeuren voor onze club en ik heb er daarom ook veel zin in om hier een actief steentje aan bij te dragen!”

Voor vragen is Dennis te bereiken via [email protected].

Tags: , ,